Bli medlem

Den gastronomiska kulturen förändras ständigt, för nya ideer, trender, kunskaper och erfarenheter. Vår vänförening följer med i tiden och utvecklas genom sina medlemmar. Nya medlemmar välkomnas varmt till vår goda gemenskap – friska ideer och initiativ tas emot med glädje!

Föreningen står öppen för alla med intresse för måltiden i vidaste mening, god mat och matkultur.

Bli medlem!

Kom med och berika dig på gastronomins breda fält. Som medlem får du inbjudan till alla våra arrangemang och förmånliga erbjudanden. Därtill kommer gemenskap med andra kunniga och intresserade medlemmar.
Vårt nyhetsbrev sändes ut via e-post tre gånger per år. Hemsidan uppdateras kontinuerligt.

Medlemmarna har också möjligheter att nominera kandidater till Gastronomiska Akademiens belöningar. Om belöningarna: se Gastronomiska Akademien hemsida, www.akademierna.se

Så här blir du medlem

Bli medlem genom att sätta in årsavgiften för 2019,  400 kr för enskild medlem och 600 kr för två på samma adress på Vännernas bankgiro 5727-8335. Ange noga din postadress och epost-adress om du har en sådan.

Besök vår hemsida www.akademierna.se och klicka dig vidare på ikonen Vännerna logotyp och vidare till ”Bli medlem” – där hittar du all information om medlemskapet.
Du är givetvis också välkommen att ringa vårt kansli på telefonnummer 070 283 33 77

JULKLAPPEN SOM BETYDER MYCKET OCH LÄNGE!

Ge bort ett medlemskap i Vännerna!
Har du en vän, släkting eller någon annan som du vill ge bort en gastronomisk upplevelse till?

I medlemskapet ingår bland annat medlemsbrev som utkommer tre gånger om året, erbjudanden, rabatter och inbjudningar till evenemang och seminarier.
Men allra viktigaste så innebär ett medlemskap samhörighet kring det gastronomiska området.